O nama

Portmatik doo je preduzeće čija je osnovna delatnost prodaja i ugradnja sledećih proizvoda:

  • Motorizovanih garnišni za zavese
  • Segmentnih garažnih vrata sa daljinskim upravljanjem
  • Motora za sve tipove kapija sa daljinskim upravljanjem
  • Rampi sa daljinskim upravljanjem
  • Sistema upravljanja motorizovanih fasada

U ponudi imamo i ostale motore za motorizaciju kuća i poslovnih objekata. Možemo motorizovati sve: od kapije do krovnog prozora.

Svim našim motorima se može upravljati pomoću klasičnih električnih komandi – tastera ili prekidača, ali takođe i  daljinski –  pomoću daljinskih upravljača ili pomoću telefona, tablet ili računara,čak i sa udaljenih lokacija. Prepoznali smo potrebu tržišta za ovim proizvodima koje treba da odlikuje pre  svega odličan odnos cena-kvalitet. Naši proizvodi su kvalitetni, ali sa cenom koja je pristupačna. Iza kvaliteta stojimo, pre svega ugradnjom komponenti od najpoznatijih svetskih brendova, a zatim  stručnim sklapanjem i montažom gotovih proizvoda.

Našim kupcima, dajemo maksimalnu garanciju. U slučaju kvara u garantnom roku, na teren izlazimo u roku od 24 sati od trenutka javljanja problema. Uvek imamo rezervne delove, i mehaničke komponente i motore, tako da svaki kvar (u garantnom ili vangarantnom roku) možemo brzo sanirati. To je ono po čemu smo bolji od većine ostalih konkurentskih firmi.

Brendovi sa kojima radimo su Somfy  (FR) za motore i automatiku, Marcegaglia (IT) paneli za garažna vrata i Pasedo (PL) okovi za garazna vrata.

Politika naše kuće je da nema prostora za improvizaciju kada se radi o kvalitetu. Jedino kvalitet može osigurati sigurnu poziciju na tržištu, dugotrajnost i prepoznatljivost.

Cilj je da od svakog našeg kupca na kraju čujemo reči: “Ovo sam baš ovako zamišljao!”